SVAR PÅ TAL

Måste tydligen klargöra en del grejer för er.

För det första är VI inte som FS, vi kommer heller aldrig kunna ta över den platsen som FS hade..
Den skvallerbloggen var riktigt grym, så all creed till den som låg bakom bloggen.
För det andra, vi tänker inte köra på någon annans race än våra egna. Vi kör vår "skvallerblogg" och resten kör sina okej? Vi kommer inte vara några jävla copycats. Vi vet hur kul det är att läsa allt smaskigt skvaller om dem större bloggarna och även kändisar. Vi tänker köra lite annat än bara skvaller med, vi vill sticka ut men för det betyder inte det att vi ska "sno" fs plats.. Den bloggen är ju precis som denna anonym skrev nedlagd nu, men lär ploppa upp någon annanstans snart. Eller? Skulle vi nå ut till så många som den skvallerbloggen gjort skulle det vara ett under, visst ska vi försöka nå ut.. Men inte fan ser vi detta som en tävling. Vi gör det för att vi tycker det är kul & för att vi vet att folk tycker det är roligt att läsa.

Till just denna anonyma: Undrar vem som kan anmäla vem i detta läge, vi har inte gjort något fel & vi härmar inte FS. Du hotar oss och kallar oss för äckel? Vi har ditt IP nummer nu med. Du har ingen som helst anledning att skriva så som du gör. VI KÖR VÅRT RACE!

Tycker det är så onödigt att man ska behöva skriva såhär och att någon som inte ens kan stå för vem det är ska skriva något liknande som detta. Aja, har inget mer att tillägga, men jag ville få ur mig detta. PUNKT!

Kommentarer
Postat av: Anonym

vadå "låg" bakom den bloggen.. bloggen finns ju fortfarande kvar?! :s har ni ingen koll eller?

2009-11-01 @ 23:56:12
Postat av: Anonym

ahhaha jag tror att det är "falsksanning" själv som är lite rädd för konkurens;)

den är nog hon som har kommenterat!

2009-11-01 @ 23:58:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0